Greenpeace

Greenpeace

212 336 69 90
bilgi.tr@greenpeace.org http://www.greenpeace.org/turkey/
Meşrutiyet Mah. Ebe Kızı Sok. Sosko İş Merkezi No:16/B28 Şişli 34363 İstanbul
  • Firma No : W435236
  • Ekleme Tarihi : 2022-09-26
  • 414
Resmi Kurumlar -Ticaret Odaları

Asia / TÜRKİYE / İstanbul / Şişli

Sosyal Medya

Greenpeace


Biz kimiz?

Narin dünyamız bir sesi hakettiği için Greenpeace var. Çevreyi ve biyoçeşitliliği korumalıyız. Dünyanın çözümlere ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var. Eyleme ihtiyacı var.

Bazı insanlar ormanlara bakarlar ve kereste görürler. Fakat milyonlarca başka insan evlerini görür, kültür miraslarını görür, diğer canlıları görür, geleceğini görür. Dünyanın her yerinde topluluklarımızla birlikte ayağa kalkıyor ve hükümetlerin ya da şirketlerin yanlış politikalarının önünde duruyoruz. Nerede olursak olalım, birlikte çalışırsak gerçek güç bizde.


Vizyonumuz

İnanıyoruz ki iyimserlik cesaretin bir başka biçimidir. İnanıyoruz ki cesurca yapılmış davranışlar, daha aydınlık bir geleceğin kıvılcımını tutuşturmaya yarar. Bu nedenle cesaret yaratır, cesareti yüceltir, çevremizdekiler cesurca harekete geçtiğinde onların hikayelerini paylaşır, insanları rahat oldukları ortamdan dışarı bir adım atıp bizimle birlikte cesurca harekete geçmeye davet ederiz. Yeşil ve barışçıl bir geleceğe ulaşmak amacındayız. Hikayemizin kahramanları daha iyi bir dünyaya ve o dünyanın bugün inşa edildiğine inananlardır.

Harita Konum

Firma Yorumları

QR Code

Etiketler

Önemli Bilgi!!

Ücretsiz Üye Olarak, Worldcomy.com'da Kayıtlı Firmanızı Üye Panelinizden Sahiplik Talebi Göndererek Sahiplenebilirsiniz.

Worldcomy.com Hoş geldiniz

Üye Değilseniz Kayıt Olunuz!
Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur

Hesabın varsa
✓ doğrulandı