PETZZ SHOP MAMA EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ A.Ş

PETZZ SHOP MAMA EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ A.Ş

02164643434 5076840246
fatih@petzzshop.com https://petkuafor.ist/
KÜÇÜKYALI MERKEZ MAH.MEKTEP CADDESİ NO:7A-B MALTEPE
  • Firma No : W502451
  • Ekleme Tarihi : 2022-12-05
  • 122
Veteriner -Pet Shop

Asia / TÜRKİYE / İstanbul / Maltepe

Sosyal Medya

PETZZ SHOP MAMA EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ A.Ş

Petzz Kuaför olarak 2017 Yılında Maltepe Küçükyalı’daki işletmemizde hizmet vermeye başladık. Ekip arkadaşları tercih ederken birinci önceliğimiz hayvan sevgisi olması oldu.Bu amaçla yola çıkınca ilk önceliğimiz her zaman için çocuklarınızın sağlığı ve konforu olmuştur.

Dostunuzun tecrübeli ustalarımız tarafından bakımı yapılırken siz değerli misafirlerimiz için hazırlamış olduğumuz bekleme salonunda yapılan işlemleri keyifle izleyebilirsiniz.Yada Pet Shop dünyasının seçme kütüphanesinde Dostunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek geniş ürün çeşitliliği ile gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz.

Ayrıca Petzz Taksi hizmeti ile adresinizden dostumuzu ve sizi alarak işletmemize getirip tüm bakımlarını yaptıktan sonra tekrar adresinize teslim ediyoruz.

Siz ve değerli Dostunuz için her türlü konforu düşündük.Dostunuz ile keyifli dakikalar geçirmeniz için biz buradayız.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

Petzz Kuaför Ailesi

Harita Konum

Firma Yorumları

QR Code

Önemli Bilgi!!

Ücretsiz Üye Olarak, Worldcomy.com'da Kayıtlı Firmanızı Üye Panelinizden Sahiplik Talebi Göndererek Sahiplenebilirsiniz.

Worldcomy.com Hoş geldiniz

Üye Değilseniz Kayıt Olunuz!
Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur

Hesabın varsa
✓ doğrulandı